Neni – Berlijn

Neni kun je vinden op de 10e verdieping van het 25 Hours Hotel in Berlijn. Het is een hele fijne plek waarbij je geweldig uitzicht hebt over de stad en de dierentuin! Alleen al daarom is het de moeite waard om hier een bezoekje aan te gaan brengen. Naast Neni zit de Monkey Bar, waar je heerlijke drankjes kan drinken en ook een prachtig uitzicht hebt, leuk voor ’s avonds.

Het eten bestaat uit een mix van Mediterrane, Perzische en Oostenrijkse invloeden. Je kunt hier dus gerechten vinden zoals Mezze, Neni-Style kebab en falafel.

Wij kozen voor 2 lunchgerechten. Je kunt ook voor diverse kleine gerechtjes gaan om te delen. Ik koos voor de Korean Fried Chicken Salad met granaatappel, sojasaus, pinda’s en wortel. Prima van smaak, niet heel bijzonder. Wel heel lekker luchtig pita brood erbij 🙂 Volgende keer moet ik sowieso de hummus hebben want die zag er té lekker uit. Ze halen de tahini hiervoor speciaal van een producent op de grens tussen Palestina en Israël. Volgens hen moet dit de beste zijn, dus ben benieuwd.

Neni zit in diverse steden en gaat binnenkort ook openen in Amsterdam! Dit jaar zal het restaurant zich vestigen in de oude Citroëngarage. Naast restaurant komt er ook een deli met bakkerij op de begane grond waar je vers brood en andere baksels kan kopen.

Neni zit in diverse steden en gaat binnenkort ook openen in Amsterdam!

‘S avonds kun je hier heerlijke mezze en flatbread eten. Boven is dan het restaurant en de Lemonman bar (knipoogje naar de bijnaam van de opa van Citroënoprichter Gerard Citroen) waar ze uiteraard huisgemaakte citroenlikeur gaan verkopen. Ik ben VET benieuwd en ga zeker een keer kijken!

Waardering: 4 out of 5!

Prijs: Korean Fried Chicken Salad 15 euro
Adres: Budapester Strasse 40 | Berlijn
Website: http://www.neniberlin.de

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s