Majestic Café – Porto

Majestic Café is het mooiste café in Porto. Het café staat zelfs in de Top 100 van mooiste cafés in de wereld! Je kunt het gebouw vinden in de Rua Santa Catarina. Dit is een van de drukste straten van de stad. Je kunt de gevel van dit café niet missen, het valt op. Als je binnenkomt zal je zeker onder de indruk zijn, het is moeilijk een “wow” te onderdrukken!

Dit café werd door onze host van ons appartement geadviseerd om zeker een kijkje te nemen, maar niet om wat te nuttigen omdat de prijzen veel hoger liggen dan in de rest van de stad. Voor 6,00 euro heb je een koffie, waar je ergens anders in de stad gewoon koffie kan drinken voor 1,30 euro. Wij negeerde dat advies en gingen toch even lekker decadent koffie drinken. De obers in mooie zwart-witte kleding die het echt super druk hadden. Er stond zelfs een rij voor de deur om binnen te komen. Het café heeft de glamour van de jaren ’20.

Als je in Porto bent, ga een kijkje nemen en ga zo vroeg mogelijk +/- 10:00 uur, dan heb je nog wel een plekje en kun je misschien lekker ontbijten! Have fun!

Waardering: *****
Prijs: Cafe Americano 6,00 euro | Cappuccino 6,50 euro
Adres: Rua Santa Catarina 112 | Porto
Website: https://www.cafemajestic.com/en/Utilities/Homepage.aspx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s