Kynd Community | Bali

Check het Instagram account van deze zaak… Dit is bijna een reden om naar Bali te gaan. Dit ziet er zo geweldig uit, beetje Girly wel, maar de vriend ging mee toen we in het paradijs op vakantie waren!

Zoals in heel Bali is iedereen aan het poseren om (uiteindelijk na 1500 foto’s en een inmiddels koude lunch of gesmolten ijsco) een Instagramable foto te posten. Dit is ook weer zo’n spot met roze muren en hippe gerechtjes.

Kynd is een plant based cafe in Seminyak. Ze laten hier zeker zien dat groentjes totaal niet saai hoeven te zijn want ze maken echt een feestje van je gerecht.

Ik koos voor een heerlijke smoothiebowl, want dit wil je gewoon met zulk warm weer na een wilde scooter-tocht. Je kunt hier de hele dag terecht. Ze serveren ontbijt, lunch, diner, cocktails en ijs. Soms is er ook live muziek 🙂 In de smoothiebowl zat dragon fruit, banaan, mango, bessen, kokoswater, home made granola (AWESOME) en aardbei.

Met de QR-code op de menukaart kun je van te voren checken hoe je gerechtje er uit ziet, zodat je wel het juiste besteld 😉

Geniet van je plant based momentje op dit prachtige eiland! Enne trouwens, als je thuis nog even wil nagenieten kun je het boek kopen als souvenir met alle recepten!

Waardering: 4 uit 5.

Prijs: Berry Tropical 82K | Hele kokosnoot 30K
Adres: 12X Jalan Raya Petitenget | Seminyak | Bali
Website: https://www.kyndcommunity.com/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s