La Brisa – Bali

Bali is fantastisch! Het is er prachtig weer, relaxt en het eten is awesome! Ik ben echt nergens teleurgesteld. Dit was de plek waar de bureaubladfoto van mijn werk pc tot leven kwam. Beachclub La Brisa ligt in Canggu, een plek die upcoming is bij met name surfers omdat er zulke hoge golven zijn. Vanaf het terras van La Brisa kun je heerlijk naar de zee kijken en dus ook naar de surfers ;). We zijn hier meerdere keren gaan chillen omdat het zo’n fijne plek is. Heerlijke DJ op de achtergrond, goed eten en comfortabele zitzakken, matrassen of ligstoelen.

Onze favoriet op de kaart was wel de Bao Buns met crispy chicken. Met een flinke dot koriander en krokante crumble van amandel. TOP! Daarnaast moest ik gewoon overal ceviche bestellen. Zo vers en zo goed op smaak overal. Bij La Brisa serveren ze witvis met granaatappel eroverheen. Er kan sowieso weinig mis gaan als je op een prachtig eiland zit aan de zee met een Bintang 😉

Als je in Bali bent, ga zeker naar Canggu, dit ligt vlak bij Seminyak en sla deze Beachclub zeker in de avond uurtjes niet over. LOVE IT.

Waardering: *****
Prijs: Fried Chicken Bao Buns 120k (+/- 8 euro)
Adres: Jl. Pantai Batu Mejan | Canggu | Bali
Website: labrisabali.com

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s