Carpaccio Chop – ’s Hertogenbosch

Op een warme dag wil je het liefste een lichte maaltijd. Het liefst maak je deze niet zelf en laat je dit lekker bezorgen! Als je ook nog iets wil bestellen dat een lust voor het oog is moet je bij Carpaccio Chop zijn. Hier bestel je je favoriete carpaccio van rundvlees met olijfolie, Parmezaan en rucola. Als je een keer wat anders wil proberen hebben ze ook de keuze voor bijvoorbeeld carpaccio met truffelcrème of hoisincrème. Top!

Ik koos voor een Carpaccio Rome (traditioneel) en 2 dikke witte boterhammen met Carpaccio Amsterdam. Die laatste werd geserveerd met Zaanse mosterdcrème, augurk, ui, Old Amsterdam en spek. Echt heerlijk en mooi gepresenteerd in een doosje met doorkijkfolie.

De Carpaccio Rome werd geserveerd in een pizzadoos, zag er tof uit en kwam goed uit want wilde dit cadeau doen aan een vriendinnetje die dit 9 maanden niet mocht eten 😉

Je kunt bij Carpaccio Chop eten, je kunt afhalen en ze bezorgen (soms zelfs tot en met Rosmalen!) Enne ze hebben ook carpaccio van vis zoals tonijn! Die ga ik zeker bestellen volgende keer! YUM!

Good 2 know: in de foodhal Down Town Gourmet Market in Eindhoven zit Carpaccio Chop ook gevestigd!

Waardering: 4 uit 5.

Prijs: Carpaccio Rome 9,00 euro | Broodje Carpaccio Amsterdam 6,00
Adres: Hinthamereinde 10 | ’s Hertogenbosch
Website: https://carpacciochop.com/

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s