My Fucking Restaurant – Barcelona

Ben je in Barcelona en heb je even geen zin in traditionele tapas of pinxtos? Dan is “My Fucking Restaurant” een goede optie! Dit is de juiste plek als je op zoek bent naar een informeel restaurant met een goede keuken. Via zoeken op Instagram kwam ik bij dit restaurant, de foto’s maakte me nieuwsgierig. De gerechten zien er echt heel mooi uit en zijn origineel! Op het menu staan kleine gerechtjes om eventueel samen te delen, maar ook wat grotere gerechten.

Het restaurant is te herkennen aan de grote, rode neonletters en is dus niet te missen. Voorin de zaak is een lange bar waar de koude gerechten voor je neus worden bereidt. Daar kun je gezellig zitten. Achterin de zaak heb je de mogelijkheid aan een tafeltje zitten. Als je met een grote groep mensen wil eten is er beneden de ruimte voor een private dining!

Voorin de zaak is een lange bar waar de koude gerechten voor je neus worden bereidt.

We besloten steak tartaar, een kip-saté-hotdog, garnalensalade en pan con tomate (sowieso) te bestellen als voorgerecht. De steak tartaar werd in de vorm van een quenelle op toast gepresenteerd. Super lekkere smaak, fijne structuur. De kip-hotdog was lekker met een pindasausje en een beetje crunch. Brood met tomaat moet je gewoon bestellen, want dat is gewoon lekker 😉

Je hebt eventueel ook de mogelijkheid een soort verrassingsmenu te bestellen waarbij de bediening de keuze maakt. Wij hadden als hoofdgerecht een steak en kip kroketjes . De steak werd geserveerd op een soort roostertje waaronder rozemarijn lag. Dit mocht je zelf aansteken, zodat het vlees de rozemarijn-rook-smaak kreeg. Echt heerlijk!

Kies écht als nagerecht de “Chocolate Chorizo”, het lijkt een beetje op arretjes cake, in de vorm van een worst gedraaid. Daarbij serveren ze olijfolie en zeezout (YUM!)

Waardering: 4 uit 5.

Prijs: Steak tartaar 10,50 euro | Onglet with a smooth garlic sauce 13,90 euro
Adres: Carrer Nou de la Rambla 35 | Barcelona
Website: https://myfuckingrestaurant.com/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s