Bistro & Traiteur Plank – Veghel

Een gezellig en bijzonder stukje Veghel, CHV Noordkade! Cultuur en food voeren hier de boventoon. Dit is een plek waar werk en vrije tijd samen komen, een unieke, historische locatie met een rijke geschiedenis. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw.

Naast de enorme Jumbo Foodmarkt vind je hier ook kleine ondernemers met aantrekkelijke foodstores en horeca-ondernemingen. Zo ook Jeroen & Stefanie met Bistro-Traiteur Plank. Ze verkopen borrelplanken met producten van kwaliteit en met een verhaal.

Zeker in deze periode van het jaar is de Proeffabriek, zoals ze dit foodconcept in de Noordkade noemen the place to be. Bij Plank haal je onder andere de lekkerste kaasjes, worstjes en noten voor thuis. Kun je niet kiezen of laat je je graag verrassen? Kies dan voor een unieke samenstelling van lekkernijen voor thuis. Als je er toch bent koop meteen even een echte “Plank” want dan kun je de volgende keer een borrelbox bestellen die exact op jouw gekozen plank past, easy!

Bij Plank haal je onder andere de lekkerste kaasjes, worstjes en noten voor thuis.

Kun je niet wachten en wil je die heerlijke, bourgondische hapjes meteen proeven? Neem dan plaats in de Bistro waar je kan genieten van verschillende planken voor ieder moment van de dag! Daarnaast kun je ook losse gerechtjes/hapjes bestellen.

Ga een keertje kijken op deze gave, inspirerende plek en laat je in de watten leggen door Jeroen en Stefanie! Geen tijd? Onzin, maar wel goed om te weten dat je deze planken ook thuis kan laten bezorgen, no stress! 🙂

Waardering: 5 uit 5.

Prijs: Borrelbox thuisbezorgd vanaf 27,50 euro
Adres: Verlengde Noordkade 10-12 | Veghel
Website: https://www.traiteurplank.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s