Down Town Gourmet Market – Eindhoven

Dit is een fijn plekje in Eindhoven!In deze kleine foodhal kun je verschillende toffe zaken vinden. Het is een intieme “hal” waar ook een klein buitenterras is. De zaken die hier gevestigd zijn, zijn onder andere Carpaccio Chop, Miss Temaki, Vietnamama, Pietza en Mr. Meat.

Ook tijdens de 1,5 meter maatregelen kun je hier goed terecht. Je krijgt een tafeltje toegewezen en je krijgt daarbij een QR code die met het tafelnummer matcht. Door deze te gebruiken kom je op een bestelwebsite terecht. Alle zaken die in Down Town zitten hebben hier hun menukaart opgezet. De meeste zelfs incl. foto, handig! Zo kan je beide dus nog steeds bestellen waar je zin in hebt. Ze brengen de gerechtjes naar je tafel. Dranken worden aan tafel opgenomen en je rekent alles direct af. Top!

Ook tijdens de 1,5 meter maatregelen kun je hier goed terecht.

Wij kozen een aantal kleine gerechtjes voor de lunch zoals sushi, mantu en een pita. De sushi (4 stuks) was een Dynamite Roll met pikante tonijn, vermicelli en chili kruiden. Mijn vriend ging voor The Classic Pita met geroosterde stukjes varkensvlees, tzatziki, ui, tomaat en koolsla. Om samen te delen: Mantu, de Afghaanse versie van dumplings, gevuld met kip en geserveerd met warme kikkererwten, tomatensaus, yoghurt en munt. Echt smullen!

Als je lekker aan het shoppen bent in Eindhoven, net even iets verder lopen dan normaal en dan kom je hier terecht, echt de moeite waard 🙂

Waardering: 4 uit 5.

Prijs: Dynamite Roll 8,00 euro | The Classic Pita 7,50 euro
Adres: Smalle Haven 2-14 | Eindhoven
Website: https://www.downtowngourmetmarket.com/

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s