Moi

Leuk dat je mijn website bezoekt! Je suis Denise en ik kom uit Oss, waar ik ook woon. Ik heb een grote passie voor eten en drinken. Dat bewijs ik dan ook met de twee studies die ik heb afgerond. Ik ben mijn carrière begonnen op middelbare hotelschool De Rooi Pannen in Tilburg, waar ik de opleiding Horeca-ondernemer/manager heb gevolgd. Na twee succesvolle stages bij Park Plaza Victoria Hotel en Hilton Apollolaan in Amsterdam ben ik begonnen aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Hier heb ik mijn Funda, Bachelor of Business Administration gehaald. Na een leerzame periode bij grote cateraar Albron in Utrecht ben ik gestart als bedrijfsleider in de horeca. Dat heb ik een aantal jaren gedaan, Bij drie verschillende bedrijven. De foto die je hiernaast ziet was bij De Nieuwe Wereld in Oss, waar ik 3 jaar aan het roer stond.
Op dit moment ben ik weer werkzaam bij Albron als concept developer voor de catering tak.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden waarbij lekker eten en drinken nooit zal ontbreken. Ik vind het fantastisch om samen met anderen nieuwe horecaconcepten te ontdekken en de laatste trends op de voet te volgen. Foto’s van alle gerechten die ik tegen kom, moet ik gewoon maken! Even stil staan bij hetgeen waar iemand zijn best op heeft gedaan.

Nu krijg ik vaak de vraag: “Denise, we willen tijdens onze city trip ergens goed gaan eten, heb jij nog tips?”. En ja, die heb ik! Ik bundel ze hier op deze website voor je, zodat je snel een keuze kan maken voor een leuke stad en een leuke plek om lekker te ontbijten, lunchen, dineren of een goeie borrel te drinken.

Ik vind het leuk als je je reactie onder mijn ervaringen achter laat, zo kunnen we elkaar helpen de beste hotspots te vinden om de dag door te brengen!

Volg me op Instagram: @jesuisdenise.nl